top of page

Vi tilbyder

Hos TwinBikes i Hvidovre får du professionelt service og vejledning til din Harley Davidson. Vi har valgt at fokuserer alt vores viden på Harley Davidson motorcykler. Vores passion gør os til hvem vi er.

Vi stræber på at være de bedste på markedet. 

Service 

Hos TwinBikes tilbyder vi et grundigt og professionelt serviceeftersyn af din Harley Davidson. Vi servicerer din HD ud fra specifikationer og tilbyder serviceeftersyn uanset alder og model. Vores dygtige teknikere gennemgår motorcyklen fra A-Å ud fra hvilken service anbefaling der kræves. 

Reparation

Hos TwinBikes udfører vi alle former for reparationer. Vi har stor mekanisk og elektrisk erfaring. Vi udskifter defekte komponenter. Fejlfinder og justering på mekaniske dele, samt elektrisk fejlfinding.

Ombygning

Hos TwinBikes ombygger vi alle modeller af Harley Davidson motorcykler. Vi laver alt fra performance opgraderinger af motor samt udstødninger, til montering af custom dele

- elektriske dele og pladearbejde.

Kommissionssalg

Hos TwinBikes kan vi sælge din Harley Davidson. Vi har gennem kunder og sociale medier et marked hvor din HD bliver set af et bredt køber kartotek. 

Vi tilbyder, solgt eller gratis

bottom of page